GOD DETHRONED записват нов албум

god dethroned

Холандците GOD DETHRONED, които се събраха в края на миналата година за да свирят на криуза „70,000 Tons Of Metal“ (през януари тази година), съобщават, че работят над нов материал.

„Скъпи нечестиви приятели на GOD DETHRONED“

– гласи прес релийзът на групата –

„Ето минаха вече пет години откакто за последно написахме песен за GOD DETHRONED. Възможно е някои от вас да са си задавали въпроси, останало ли ни е нещо, което би ни позволило да създаваме музика, и отговорът е – да, останало е!

Първите рифове са вече написани, и вдъхновението ни подсказва, че те ще станат много повече. Всеки знае, че е невъзможно да се напише един албум два пъти, и този път изключение от правилото няма да има.

Засега няма да ви кажа какво можете да очаквате, даже и за нас е все още рано да кажем какво ще излезе от всичко това, но този път ще пробваме нещо съвършено различно.

Албумът ще стане третата и последна глава за Първата световна война, и планираме да завършим записите до края на годината.

Ще ви държим в течение на случващото се, но преди всичко, много бихме искали да ви видим на някои от предстоящите ни концерти през тази година!“

GOD DETHRONED се разпаднаха през 2011г., а концертът им по време на круиза „70,000 Tons Of Metal“ през 2012г беше (според тях) последната им изява. Въпреки това през миналата година те се събраха отново, по същия повод.

„Можем да прекараме още година в гастролния бус, защото количеството на предложенията от концертни промоутъри клони към безкрайност, но аз нямам вече желание за турнета“ – споделя Henri Sattler

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото