Opus Mortis VIII ‘ – осмият студиен албум на шведските дет машини вече си има трейлър с ценни кадри от работния процес. Можете да го гледате по-долу.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Opus Mortis VIII ‘ излезе на 23-ти прил, 2011. Ето ги обложката и траклистът

01. ‘Regorge In The Morgue’           Opus Mortis
02. ‘Bloodstained’
03. ‘They Will Burn’
04. ‘The Dead Awaken’
05. ‘Hate In A Time Of War’
06. ‘Torturous Ingenious’
07 ‘Forever Damned’
08. ‘Shrouded In Darkness’
09. ‘Combat Psychosis’
10. ‘Requiem For The Fallen’

Bonus tracks:
11. ‘Nervegasclouds
12. ‘Raped In Their Own Blood
13. ‘Redemption
14. ‘The Voyage