FINNTROLL си имат нов барабанист

Днес Finntroll публикуваха на пръв поглед любознателна информация. Разказаха ни за Mörkö, което е 1) малък остров и 2) шарено създание, познато с невероятните си умения по свирене на барабани, което носи две дървени пръчки със себе си. Бандата предупреждава, че е опасен за човешки същества на Земята. Локализира се в южна Финландия и бандата тролове са имали възможността да хванат създанието в естествения му хабитат. Представен е за пръв път на шантавото турне на Finntroll, а по-късно и пред украинската публика.
Сега „създанието“ е взето за постоянно да ги придружава на Finntroll´s Extraordinary Freak Show World Tour. Музикантите се радват на приетата радушно от феновете интересно поднесена информация за новия състав и обещават „следващ епизод на „криене на важни съобщения в постове“.

Зад самоличността на това митично същество от Финландия се крие 30-годишният Heikki Saari от Whorion, ex-Amberian Dawn и ex-Norther.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото