Феновете на GUNS N’ ROSES ще могат да си купят билети само за втория ден на Sofia Rocks

От утре сутринта в цялата мрежа на Eventim.BG влизат в продажба еднодневни билети само за деня, в който хедлайнъри са Guns N’ Roses, а преди тях на сцена ще се изявят гигантите от Iggy And The Stooges, Kaiser Chiefs, Within Temptation и Ugly Kid Joe.

Цените на еднодневния билет ще са от 45 лева до 90 лева, в зависимост от категорията, както следва:

45 лева – седящи III зона (seated III category)
55 лева – седящи II зона (seated II category)
70 лева – терен (standing regular)
75 лева – седящи I зона (seated I category)
90 лева – пред сцена (standing Front of stage)

Утре 6 юли пристигат всички банди, които ще се изявят през първия ден от фестивала.

Trivium, Clawfinger, Heaven Shall Burn, Scar Symmetry, Sweet Savage и екипите им ще бъдат настанени в един от петзвездните хотели в София, където да могат да релаксират преди изявата си на 7 юли.

Тишина и дискретност за Аксел и музикантите от Guns N Roses. Легендарната банда държи на приветливи и просторни стаи и не желаят да бъдат обезпокоявани от никого, докато си почиват преди шоуто.

Остава само един ден до най-мащабния рок фестивал в България – Sofia Rocks 2012! Axl Rose, заедно с членовете на легендарнита бандата Guns N’ Roses, придружени от два екипа професионалисти, ще се подготвят за участието си на вече издигнатата сцена на стадион Васил Левски още от 7 юли.

От големия колектив на пътуващата банда, специално ВИП отношение е задължително условие за Axl и мениджърите на двата екипа. Членовете на бандата ще използват специални псевдоними, за да запазят дискретността и спокойствието си по време на престоя в столицата ни. Шумни партита, много движение и специалното за България над 3 часово шоу на Guns N’ Roses са критериите, които изискват през останалото време бандата да може да си почине пълноценно, а табелата “Do Not Disturb” на вратата на хотелската им стая да се почита като закон. Никой от персонала от хотела на звездите не бива да нарушава спокойствието им, не само в и пред стаите им, но и на целия етаж. Изрично е споменато в райдера им, че всеки екип трябва да бъде настанен на един етаж. И никакво ранно ставане!

Определено животът на  Guns N’ Roses по време на турне не е по-малко луксозен от обичайното им ежедневие. Изискванията на Аксел към хотела са да бъде в президентски апартамент, който да е просторена и добре проветрен преди настаняването му. Колкото по-голямо е леглото – толкова по-добре!

  1. #1 написан от lady (преди 8 години)

    Не е от утре, а от 8. Само в деня на Гънс ще се продават тези. Информацията първоначлно подадена е грешна.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото