Б.Т.Р. с нов албум и концерт в „Универсиада“

На 5 юни 2014 година едни от звездите на Българския рок, а именно Б.Т.Р. се завръщат с гръм и трясък на музикалния пазар. Родните рок музиканти са готови да разтърсят „Универсиада“ под звуците на песни от новия албум, както и някои от най-големите си хитове.

С този концерт Б.Т.Р. ще представят пред Българска публика за първи път своя най-нов албум „Защо“, който включва разностилови парчета, като баладата „Несбъдване“ с гост-вокал Мариана Попова. Очаква се в албума да има и песен, която да изненада публиката с уникалното преплитане на рок музика и роден фолклор.

Всичко това можем да чуем точно след два дни, когато към Б.Т.Р. на сцената в зала „Универсиада“ ще се присъединят Мариана Попова, Тонто от Ахат, Стоян Янкулов – Стунджи, Ясен Велчев, Кирил Николов и Женският квартет Strings.

Всички нетърпеливи да се сдобият с билет за концерта могат да го направят в мрежата на Ticketpro. Един дългоочакван албум, от различни възрастови групи сред феновете на родната рок сцена. Нека се присъединим към Б.Т.Р. и да изкараме една страхотна рок вечер.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото