FATES WARNING идват на 22 март за РД на ТМР

FATES WARNING също ИДВАТ за 6-тия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК на 22 март!

Легендите на американския прогресив метъл ще се представят пред фанатичните си почитатели в  столичния клуб MIXTAPE 5

 

Шоуто е част от серията концерти по случай ‘6 ГОДИНИ ТАНГРА МЕГА РОК’ тази пролет.

FATES WARNING са част от така наречената ‘Света Троица’ на американския прогресив метъл – DREAM THEATER, QUEENSRŸCHE и FATES WARNING.

На 22 март ще имаме възможност да видим уникалните музиканти, свирили и с поредица от други забележителни групи и проекти:

Вокалиста РЕЙ ОЛДЪР (ENGINE);
Китариста
ДЖИМ МАТЕОС (OSI, Gordian Knot, Arch/Matheos);
Басиста
ДЖОУИ ВИРА (ARMORED SAINT, ANTHRAX, CHROMA KEY, SEVEN WITCHES);
Барабаниста
БОБИ ДЖАРЗОМБЕК (HALFORD, RIOT, ICED EARTH, SEBASTIAN BACH).

Специално за концертите от европейското турне, FATES WARNING взимат и стария си китарист ФРАНК АРЕСТИ, за да се представят с две китари на сцената.

БИЛЕТИ с цена 35 лв ще откриете от утре, 17 януари, в мрежите на www.TicketStream.bg и www.Eventim.bg. В деня на шоуто, 22 март, ще са с цена 40 лв.

Предстои да бъде обявена и групата, която ще открие концерта на 22 март в столичния клуб *MIXTAPE 5*- по случай ‘6 ГОДИНИ ТАНГРА МЕГА РОК’.

Това ще бъде втори концерт на FATES WARNING в България, след шоуто в зала ‘Христо Ботев’ през 2005, откъси от което влязоха като екстра в тяхното ДВД излязло по-късно същата година.

FATES WARNING започват европейското си турне на 5 март в Белгия, след което ще преминат последователно през Швейцария, Франция, Холандия, Германия (4 концерта), Словения, Словакия, Чехия, Унгария, Румъния, за да пристигнат в София на 22 март. След това отлитат за Москва, а на 14 април ще свирят за първи път в Латинска Америка – като специални гости на QUEENSRŸCHE в Сао Пауло, Бразилия.

В момента FATES WARNING работят по дългоочаквания си нов студиен албум. Той се очаква през есента и ще бъде 11-ти в тяхната история и първи след излезлия през 2004 ‘FWX’.

Ето всички потвърдени концерти по случай ‘6 ГОДИНИ ТАНГРА МЕГА РОК’:

01 март – OPETH в зала ‘Христо Ботев’ (организира се съвместно с Loud Concerts)
16 март –
STEREO MC’S в зала ‘Универсиада’;
22 март –
FATES WARNING в клуб *MIXTAPE 5*;
21 април –
ANNEKE VAN GIERSBERGEN в клуб *MIXTAPE 5*.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото