EXODUS влизат в студио през януари

 В скорошно интервю с барабаниста на EXODUS Tom Hunting, той разказва какви са плановете на групата относно наследника на „Blood In Blood Out“ от 2014 г.:

tomhuntingexodussparktv2016_638 Започваме работа по нов албум през януари догодина, защото точно тогава китаристът ни Gary Holt ще си вземе почивка от концертите със SLAYER и ще може да се съсредоточи върху композирането на нов материал за EXODUS. Просто ще влезем в студио и ще започнем да репетираме…

 В момента сме в супер ранния етап на записване – засега сме измислили само китарните рифове, но не мога да ви кажа как звучат. Аз самият още не съм ги чул.

 Надяваме се да пуснем нещо някъде по средата или някъде в края на 2017 г. Честно казано се интересувам повече от това колко е добър новия материал, не колко бързо ще бъде издаден той. Ще гледаме да използваме времето правилно.

exodus-band

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото