Eric Peterson разкри как ще звучи новият TESTAMENT

В интервю за NAMM китаристът на TESTAMENT Eric Peterson разкри какво могат да очакват феновете от новия диск на групата:

Щяхме вече да работим по албума, ако SLAYER не ни бяха поканили да тръгнем с тях на турне. Когато получихме офертата си казахме…“Човече, това са SLAYER! Май записът може да почака няколко месеца…“. Колкото до звученето на новите парчета – по принцип всеки път една или две от песните са траш. Този път за мен всички са такива. Или поне са доста по-бързи и много по-мелодични от преди. Ще усетите влияния от банди като MERCYFUL FATE, например…

Eric споделя още, че вероятно за изненада на мнозина зад касите сяда Gene Hoglan (DARK ANGEL, DETHKLOK, PITCH BLACK FORECAST).

На TESTAMENT предстои кратка обиколка на САЩ в компанията на CARCASS. Тя започва на 19 февруари в Чикаго и завършва на 26 март в Лас Вегас, Невада.

 

ericpetersontestamentkaaos2015_638

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото