EPICA с нов албум в края на 2020

epicabandjuly2019_638

Холандските майстори на симфоничния метъл EPICA се готвят да издадат следващия си студиен албум в края на 2020 година. Повреме на интервю китаристът Isaac Delahaye сподели, че вече е започнал да пише музика към наследника на издадения през 2016 година „The Holographic Principle“. Ето какво каза и клавиристът на групата Coen Janssen относно процеса на писане на песни:

Ние започваме поотделно. Всеки събира собствените си идеи, записвайки ги в собственото си студио, и след това ги изпращаме един на друг. След това се събираме и опитваме да видим как звучи и как се усеща, докато свирим, което, аз си мисля, е наистина важно нещо. Ако само го запишеш в домашното си студио, ти не знаеш дали ще проработи на живо. Така че това е основното как го правим.

EPICA ще прекара тази есен изнасяйки ексклузивни концерти в подкрепа на десетгодишнината на албума „Design Your Universe“. Дискът заема специално място в сърцата на феновете на EPICA и включва любими песни като „Kingdom Of Heaven“ и „Design Your Universe“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото