Екзотични танци окупират клуб Rock IT

Всеки четвъртък нивото на феромоните и адреналина ще удря тавана и ще подлага на изпитание сърдечните импулси на уж коравите рокаджии.  Нова атракция ще спира дъха на всички любители на женския сексапил и изкусната акробатика в клуб Rock IT по време на вечерта, наречена DIRTY SEXY ROCK. Започва се от този четвъртък – 22.11. Рок феновете ще станат свидетели на танц на пилон и стрип пластик денс на фона на хитове на Мерилин Менсън, Nine Inch Nails и други звуци с вкус на индъстриъл метъл, алтернатив и готик-рок.

Виновниците за високото напрежение в Rock IT ще са Соня Куртева и Жаклин от Sonya Pole Studio.  За музикалния заряд на 22.11. ще се грижат DJ Gothprince и Tony (RockAtive DJs).  Те ще поддържат хеви градуса с музиката на Godflesh, Skinny Puppy, Ministry, Pigface, Swans, Tool, Puscifer и много други.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото