Eмоционалните притежания на ROB HALFORD

Rob Halford, вокалист на британската хеви метъл група Judas Priest, зарадва почитателите на рока, разкривайки част от най-ценните си сувенири. Halford публикува в своя Instagram профил снимка на куршум, съдържащ праха на покойния фронтмен на Motörhead Ian „Lemmy“ Kilmister и пръстен на Ronnie James Dio, който получава като подарък от вдовицата на легендарния изпълнител, Wendy Dio.

‘Ronnie & Lemmy’ – така просто е озаглавена снимката, последвана от много положителни реакции и коментари от страна на феновете.

През ноември миналата година, Rob Halford за първи път призна в радиошоу, че е един от малкото притежатели на куршум с пепелта на Lemmy Kilmister. Това е подарък от екипа на Lemmy и хората, които все още се грижат да запазят жив спомена за него.

„Може да е лудост! Но със сигурност е нещо, което самият Lemmy би одобрил и направил… Да бъдеш част от този малък кръг от хора, привилегировани да притежават частица от Lemmy, която може да носиш винаги със себе си, дори около врата си като висулка и така да е близо до сърцето – това е невероятно и умопромачително мощно!“, споделя Halford.

Сред останалите притежатели на куршуми с праха на Lemmy Kilmister са германската певица Doro Pesch и основателят и фронтмен на Ugly Kid Joe Whitfield Crane.

Припомняме, че Lemmy Kilmister ни напусна през декември, 2015 г. след като бе диагностициран с тежко заболяване. Легендарният глас на Ronnie James Dio замлъкна завинаги няколко години преди това – през 2010 г. Пръстенът, който получава Rob Halford от вдовицата на Dio, бележи присъединяването на певеца към Black Sabbath. “Rob беше толкова добър приятел на Ronnie, затова реших, че задължително трябва да притежава този пръстен като емоционален спомен”, разкрива Wendy Dio.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото