piknik 16042016На 16.04. предстои истински урожай за любителите на тежката музика, а менюто ще е богато на хардкор, хеви, траш, пънк и индъстриъл. С други думи – това е концертът на сръбските банди PIKNIK и  HORROR PIKNIK, който ще се състои в клуб „Три Уши“.

Момчетата, които са се кръстили „Пикник на ужасите“, още със заглавието подсказват пародийния характер на бандата. За да поддържат градуса на настроението и хумора, те излизат със сценични костюми и перуки.

Концертът на 16.04. ще бъде с интересен сценарий, защото е разделен на две части. Първо музикантите ще излязат само под името PIKNIK, облечени в работно облекло, за да представят своя хардкор, хеви метъл, пънк и индъстриъл репертоар.

Втората част ще е със същия състав, но вече под името HORROR PIKNIK, сечта ще започне и ще станем свидетели на  издържано пародиен спийд – траш апокалипсис.

Билетите са на цена 15 лв. и са само 100 и се продават ексклузивно в системата на eTICKETSMALLВ деня на концерта, ако има налични, цената им ще бъде 20лв.

Начало: 20ч.

Група PIKNIK са създадени преди 16 години в Нови Сад, Сърбия. Те свирят хардкор, хеви метъл, пънк, индъстриъл. Някои ги наричат сръбските S.O.D. В групата свири бившият басист на PERO DEFFORMERO – Ненад Ковачевич.

HORROR PIKNIK са пародийна траш метъл група, която се състои от същия състав като група PIKNIK.

Facebook събитие