Два концерта на GRAVITY CO.

Индиелектро групата Gravity co. стартира клубния сезон с два последователни гига в София на 4 и Пловдив на 5 октомври. Бандата усилено репетира и подготвя свеж и динамичен сет с парчета от четирите си студийни албума.

Първото събитие ще се случи в столичния Sofia Live Club в петък 4.10 с начален час 22.30. На следващата вечер групата ще забие и в клуб Петното Пловдив, който ще приветства поддръжниците на Gravity co. още от 21.00 вечерта.

Билети за всяка от двете последователни вечери ще се предлагат на вратата срещу 10 български лева. Също на входа, по-сериозните фенове ще могат да си закупят колекционерско издание на най-новия албум ‘Lost Satellite’, който е в съвсем ограничен тираж.

Именно ‘Lost Satellite’ дебютира на 12 декември 2012 и оттогава се предлага за свободен доунлоуд, с най-високо качество, от официалната страница на бандата www.gravityco.com .

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото