Dreamshade се разделят с вокалиста си и вече имат нов

Швейцарците от Dreamshade се раделиха с вокалиста си Iko, поради музикални различия. Групата в момента пише песни за нов албум, който се очаква да бъде записан в началото на 2012.

Въпреки ползотворните моменти, прекарани заедно, Iko вече няма да е част от Dreamshade. Ще ни липсва присъствието му, но смятаме, че решението е правилно. Не мислим, че е нужно да обесняваме в детайли, нищо лично – просто различия в музикално отношение. Пожелаваме му всичко най-хубаво занапред.

Групата има и нов вокалист – Kevin Cali (ex-Roots Of Death):

Работим с Kevin през последния месец и се разбираме отлично, както в лично така и в професионално отношение. Има страхотен глас и с неговия опит издига групата на ново ниво. В момента работим по нов албум, а Kevin записа някои демо-вокали и няма как да сме по-доволни от резултата.

За повече информация, посетете facebook-страницата на Dreamshade. Тази година групата гостува в България за фестивала Каварна Рок Фест 2011. Репортаж от събитието четете тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото