Връщане на билетите за Vader и Gorgoroth

Most of Evil Music уведомява притежателите на билети за Most of Evil Winter Fest 2011, закупени от системата на Eventim, че ще могат да получат обратно своите пари от централния офис на тикет агенцията, който се намира на адрес гр. София, улица ‘Доспат” 43, ет.1. Връщането на парите стартира от 10 Май и ще продължи до 10 Юни.

Тъй като до ден днешен отношенията с TicketStream не са изяснени, молим притежателите на билети, закупени от тяхната мрежа, да проявят още малко търпение, за да бъдат компенсирани и те.

Отново се извиняваме на феновете за неудобството и дългото забавяне при връщането на парите, но както и преди Ви уведомихме причините за това не бяха по наша вина.

Благодарим на всички, които въпреки обстоятелствата запазиха вяра в нас и не се подадоха на инсинуации, разпространявани в медийното пространство. От друга страна можем само да съжаляваме, че хора, посещавали наши концерти години наред (Ancient, Vader, Behemoth, Cannibal Corpse, King Diamond, Mayhem, Venom, Nile, Hypocrisy, Pain, Blind Guardian, Grave, Belphegor, Catamenia, Rotting Christ, Guano Apes, Kreator, Sodom, Destruction, Therion, Samael, Keep Of Kalessin, Melechesh, Deicide, Krisiun, Incantation, Marduk, Moonspell, Pro Pain и много други) повярваха, че сме способни да откраднем техните пари и  да се проявим като некоректен промоутър.

До нови срещи!

  1. #1 написан от Grim Ravisher (преди 8 години)

    Да видим… Да видим и какво ще стане и с билетите, закупени през тикетстрийм и после ще си мием ръцете.

  2. #2 написан от PFFFFF (преди 8 години)

    Билетчетата закупени от тикетстрийм не се връщат,тези пари заминават в дебелия гъз на някой хора,единия е шоп от черноморието,а другия е едно недоебано копеленце от Трявна

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото