DRACONIAN с нов албум

Шведската дуум метъл банда Draconian ще издаде нов албум. Седмата творба на квинтета ще носи името „Under A Godless Veil“ и ще излезе на пазара на 30-ти октомври чрез Napalm Records.

„Under A Godless Veil“ е най-различният албум, който бандата е създала в досегашната си история. Вдъхновен от най-близката до сърцето на Johan музика, новият материал съдържа всичко от традиционен дуум метъл, до готик-рок вдъхновени парчета, и дори повече. Някои вероятно биха описали новите парчета като по-усъвършенствани или медитативни. В композициите са добавени някои ембиънт елементи, за да обогатят, но без да засенчват, традиционните характеристики, които определят Draconian.

Резониращи с композициите, лирическата насока в текстовете на Anders е двусмислена и е прогресия на първите два-три албума, но по-изскусна, прегръщайки още по-директно гностическата философия.

Някои биха казали, че „Under A Godless Veil“ е акт на размишление за живота и смъртта и това да запомним кои сме в един странен, абразивен свят, далеч от дома.

Песните в албума са:

01. Sorrow Of Sophia
02. The Sacrificial Flame
03. Lustrous Heart
04. Sleepwalkers
05. Moon Over Sabaoth
06. Burial Fields
07. The Sethian
08. Claw Marks On The Throne
09. Night Visitor
10. Ascend Into Darkness

Обложката е дело на Natalia Drepina.

Първи ноти от „Under A Godless Veil“ ще бъдат пуснати за слушане съвсем скоро.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото