MENTAL ARCHITECTS представят плоча и нов клип

Българската мат рок гордост Mental Architects се нарежда сред нарастващия брой родни артисти, които издават музиката си на винил.

На 5 юни (сряда), от 20:00 часа Mental Architects ще представят виниловото издание на албума си Celebrations (2012) в уютния The Egg Bar (ул. Лом 1, карта). Плочата излиза благодарение на датския лейбъл Subsuburban Records. Цветът е балонено-червен и става колкото за слушане, толкова и за гледане!

На промоцията винилът ще се продава на промоционалната цена от 25лв., като всеки желаещ ще може да получи и автографи от бандата.

Събитието ще има двойно-премиерен характер, защото Mental Architects ще покажат и новото си видео към парчето Caves Of Keys, чието заснемане, монтаж и постпродкуция отново са дело на басиста на групата Ники Рангелов.

Целият този калабалък ще бъде разреден с музика от любими издания, които момчетата от Mental Architects и от Rawk’n’Roll притежават на плочи.

По-нетърпеливите могат да поръчат Celebrations от тук.

Албумът може да бъде слушан и онлайн в bandcamp профила на групата, както и в плеъра по-долу.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото