До края на септември в ADAMS – JET FUEL, HARD COMPANY и ИЗУМРУДЪ

Вече втора година Jet Fuel бандата не изневерява на твърдия стил и купонджийското настроение. Групата се състои от Александър Георгиев – бас, Владислав Георгиев – китара и бек вокали и Елица Пейчева – барабани. Горещата подкрепа на публиката и адреналинът от изявИте на живо буквално наливат още и още гориво в кръвта и музикантите продължават да работят по нови композиции. Тази вечер Jet Fuel ще направят ново зареждане с голяма доза любими хитови парчета. За да бъде купонът на макс,на сцената компания ще им правят и група Adrenaline Overload.

Hard Company вече се утвърдиха като една добра трибютна банда-след успешното представяне на хитовете на Judas Priest,те поемат към ново предизвикателство-Accept и Twisted Sister.Троен трибют за тройно повече изтрещяване в Бар-Клуб „ADAMS“. Зрелището ще се състои на 26. септември от 22:00, входът е 10лв., 5 от които за консумация.

Ще изпратим полу-летния есенен септември в компанията на Изумрудъ. Те ще свирят на 27. септември от 22:00 ч. срещу заплащането ви от 10лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото