Хърватите WAR-HEAD ще подгреят S.D.I. на осмия ни рожден ден

SDI - war head 05.12.2015 posterИмаме удоволствието да ви представим още една група, която ще свири на последния купон по случай осмия ни рожден ден.

Хърватската траш / дет метъл група WAR-HEAD ще бъдат подгряващи на концерта на S.D.I. в София на 5 декември 2015г. Дългоочакваното събитие ще се състои в столичния клуб BAR ZAR. WAR-HEAD имат два дългосвирещи албума и са добре познати на българските си фенове. Групата е имала турне в България.

Култовата траш/спийд метъл банда  S.D.I. се реформира миналата година след близо четвърт век отсъствие от голямата сцена.  Групата идва за първи път в България със специален клубен сетлист, който съдържа почти целите й два първи албума. Във фейсбук събитието на концерта има проявен интерес от почитатели на метъла от цяла Европа. Посещението на SDI в България е в рамките на THRASHING MANIA и е по повод осмата годишнина на METAL HANGAR 18.

Билетите са продават в системите на EVENTIM и eTicketsMall.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 20ч. Очаквайте повече подробности за бифор и афтър партито с групите, както и информация за подгряващата група.

Организатори на събитието са ICREATIVE EVENTS.

Facebook събитие

 


  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото