Днес е концертът на Hellrider, Деградат и Bleak Revelation

Днес, 16 ноември (събота), ще се проведе съвместният концерт на родните банди Hellrider, Деградат и Bleak Revelation. Мястото е столичният клуб Grindhouse.

За Hellrider (thrash/death, Бургас) това ще бъде вторият концерт в София след интензивна инвазия на Източна България. Бандата е готова да представи новия си авторски материал и ще носи със себе си бройки от демото си The Face Of Death, което ще се продава на място на символична цена.

Деградат (thrash/death, София) са добре познати на ъндърграунд маниаците у нас. Концертът им в Grindhouse ще  бъде своеобразно завръщане на сцена след дълга пауза. По техни думи, четворката не обещава нищо друго, освен здрава музика, тип „тупаник в лицето на обществото“.

Bleak Revelation (melodic death/doom, София) пуснаха в началото на есента дебютното си демо и на шоуто довечера ще вдъхнат официално „живот“ на парчетата от него.

Входът за концерта е 6 лева, а началото му е от 19:00 ч. Групите ще се постараят закъсненията да бъдат минимални и препоръчват на феновете да пристигнат навреме за обявения старт. Тук можете да видите карта с инструкции как да стигнете до клуба.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото