OPETH и още седем банди се присъедниняват към METALDAYS FESTIVAL 2014

Стана студено. Сковаващо студено. Време е да помислим за нещо приятно и топло. Какво точно? Слънце, жега, плаж, свежест, вода с цвят на аквамарин, зелени гори, отнемащи дъха планини, бира и МЕТАЛ – и всичко това за цяла седмица на едно място. Мислите, не съшествува?Разбира се, че съществува. METALDAYS фестивал в Томлин от 20 до 26 юни 2014 г.ПървиЯт хедлайнер е потвърден – OPETH. Ранните пионери, които започват с death метал, който бързо развиват до музикални висоти. Също скорошно потвърждение от Tiamat, които също показват необикновен напредък в музиката си. Те ще ви грабнат в своя мрачен и хипнотичен свят. Moonsorrow ще ви покрият със своето музикално одеало от фински романтизъм и езичество – страхотно, ако има някого с вас, който има нужда от прегръдка. Винаги ги оставям в очакване на още.E, изхвърлете одеалото, извадете палките от раницата и наметнете погребалната плащеница за да приветствате Aborted! Ретро рокерите In Solitude ще ви представят звученето на ранната метал музика, а  Benighted ще покажат нещо, за което никой даже не е мислил, че може да се завърнат в зората на метъла.

Потвърждение за METALDAYS 2014г. до сега са дали Opeth, My Dying Bride, Amorphis, Tiamat,Moonsorrow, Saltatio Mortis, Obituary, Borknagar, Grave, Prong, In Solitude,Aborted, Asphyx, Artillery, Benighted, Cripper, Soen, Vanderbuyst.

Opeth
Шведската банда, която бескомпромисно демонстрира своя напредък, движещ се на границите на метъл музиката и с непрекъснат стремеж към развитие, вдъхновени от нови измерения и перфекционизъм през последните две десетилетия се завръща в Томлин, разбира се.
Tiamat
Перлата на шведската сцена, блестяща с откачения лидер и майстор на поезията Johan Edlund, търсещ нови музикални хоризонти.
Moonsorrow
Бихте ли посмели да тръгнете на кръстоносен поход с финските майстори на епичния метъл? В свят където звездите не светят, очаквайки вас, свят където няма нищо, освен опустошение, отчаяние и смърт.
In Solitude
Рецептата на тези младоци е проста – да вземат най-доброто от богатото наследство на метъла, да добавят щипка окултизъм и магия и след това да го изсвирят наново с ентусиазъм.
Arborted
Този осакатяващ квинтет знае как да масажира ишните ви канали с нож. Седем пълноформатнни албума и вече работят върху нов шедьовър „The Necrotic Manifesto“. Abortetd нямат спокойствие.
Benighted
Франция е известна не само с вино, франзели и страховити филми, но и със страхотни групи. Една от тях са бруталните death метал машини Benighted. Присъединете се към тяхното пътуване към разболяващи мисли, лудост и жестокост.
Cripper
Вече са имали четири енергични срещи със сцените в Томлин. През 2014 те заслужено ще заемат място на главната  сцена. Истинско угощение, Cripper ще свирят няколко нови и незаписани песни от предстоящия си албум на фестивала през 2014 г.
Soen
„Мелодично, тежко, сложно и различно“. Това е начинът, по който Martin Lopez (ex-Opeth, Amon Amarth), един от основателите на Soen, описва музиката им. Наистина, музиката ни се струва сива и мрачна, но истинската сила лежи скрита.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото