DIY LIVE | Καταχνια (crust) vs. Razgruha (grind) във Фабрика Автономия.

KATAXNIA RAZGRUHA POSTER 1104Готови сме за класическо DIY HC/PUNK шоу в добрата стара Фабрика Автономия!

Καταχνια са hardcore/crust банда от Солун и идват за пръв път в България. Мрачен и енергичен хардкор пънк със социално натоварени текстове и антиавторитарна позиция.  Европейското турне на Καταχνια започва от София – нека им дадем добър начален тласък!  След това бандата се отправя на двуседмично приключение в посока Западна Европа.

Razgruha – грайнд шайката от София – е в топ форма и вече се е доказала в подобни схватки, като тази с Procrastinate. Познаваме Razgruha като истински отдадена банда, която следва свой собствен път и поддържа по всевъзможен начин духа на автентичния DIY пънк.
Както винаги входът е свободно дарение! Всеки, който споделя нашите принципи за равнопоставеност и отхвърля расизма, фашизма, сексизма и всяко потисничество, е добре дошъл.  На входа всеки може да остави толкова, колкото има възможност, за да подкрепи бандите. Не пропускайте касичката за дарения и масата с мърч – всеки лев е важна подкрепа за хората, правещи музиката която обичаме!
► 11 април (сряда)
► Врати: 19:30
► Начало: 20:00
► Край: 22:30
► Вход: Свободно дарение •

Всички средства отиват в подкрепа на бандите!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото