DIMMU BORGIR ще изнесат специално шоу с оркестър и хор в Норвегия

Dimmu Borgir

Dimmu Borgir

DIMMU BORGIR ще изнесат изключително ексклузивно изпълнение със специален сетлист, който няма да бъде повтарян никога. В шоуто ще вземат участие 53-членният KORK (норвежкият радио оркестър) и 30-членният хор Schola Cantorum Choir, който участваше в записите на последния албум на блекметълите „Abrahadabra“.

За феновете на DIMMU BORGIR Събота, 28-ми Май, в Oslo Spektrum обещава да е събитие, което се случва веднъж в живота, още повечe, че това е единствената потвърдена дата на турразписанието на групата за лятото.

Китаристът Silenoz заявява: „С голяма гордост и задоволство обявяваме това събитие, още една амбиция е на път да се реализира!“ Shagrath добавя: Някои хора искат да го правят, други биха го направили. DIMMU BORGIR кара нещата да се случват. Така кръгът се затваря.“

Билети ще се продават от понеделник, 21-ви Февруари, на цена 570 норвежки крони(около 145 лв.) на  този адрес. Предвидени са само 150 ВИП билета(на цена 1500 крони, около 380 лв.), които включват и meet-and-greet с групата час преди отварянето на вратите, безплатна бира и гледка към сцената от специално място. Вратите се отварят в 18:30 местно време, шоуто започва в 20:00.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото