Devin Townsend ще е специален гост на концерта на DREAM THEATER

Невероятният Devin Townsend ще бъде специален гост на концерта на DREAM THEATER в Зала 1 на НДК на 30 май 2022.

Лудият канадец е ангажиран да участва в цялото европейско турне на американската група и ще изнесе 75-минутно шоу със собствената си банда преди нея.

Ето и програмата за шоуто в НДК:

18:00 отваряне на вратите за феновете

19:00 – 20:15 – DEVIN TOWNSEND
20:15 – 20:45 – пренареждане на сцената
20:45 – 22:45 – DREAM THEATER

Концертът в София е по покана на радио ТАНГРА МЕГА РОК – билети ще откриете в системата на www.Eventim.bg, както и онлайн ТУК.

Под изображението ще видите и важна информация за закупилите билета за самостоятелния концерт на ДЕВИН в София и възможностите им за новото шоу.

ВНИМАНИЕ – закупените билети за концерта на Devin Townsend могат да бъдат върнати до 30.05.2022 година.

Процедура за връщане на билети, закупени от Ивентим:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Процедура за връщане на билети, закупени от ЕPAY GO и EASY PAY:

Изпратете мейл на sales@radiotangra.com, като приложите закупения за Devin Townsend билет и уточните дали желаете ВРЪЩАНЕ на билета или ЗАМЯНА за билет за концерта на Dream Theater.

Ако желаете ВРЪЩАНЕ – изпратете ни и име на титуляр и банкова сметка, по която желаете да бъде възстановена сумата.

Ако желаете ЗАМЯНА – ще се свържем с Вас, за да уточним детайли.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото