Детайли около предстоящия албум на EQUILIBRIUM

Epic/folk metal пионерите от Германия Equilibrium неотдавна обявиха, че вече работят по новия си албум. Четвъртият дългосвирещ студиен запис ще носи името “Erdentempel” и е отнел няколко седмици непрестанен труд на основния двигател на бандата, René Berthiaume. Той е записал, продуцирал и миксирал албума в Helion Studios, а мастерирането е направил във Finnvox-Studios. Както се случи и при обложката на „Waldschrein“, и тази тук е дело на художничката, татуист и модел Skadi van Terror, която е и приятелка на René. Ето какво казва той по повод излизащия на 6 юни чрез Nuclear Blast нов запис:

Нещата отново потръгват! Новият албум е готов и едвам изчакваме, докато можем вече да го покажем на света. 12-те заглавия за вече някакъв жокер, че това е един изключително разнообразен албум. Тъкмо изслушах албума отново и никога не съм бил толкова щастлив и ентусиазиран след завършването на албум. Този тук наистина включва всеки аспект от Equilibrium. Много сме горди и от обложката на „Erdentempel“. Skadi слушаше албума много интензивно и започна да рисува – това е крайният резултат. Тя наистина успя да вплете съдържанието на албума в картина!
Междудругото, този път има една песен на английски – за всички наши фенове, които не говорят немски. Така че най-накрая ще могат да разберат текста, докато слушат. Останалите песни са изцяло на немски, разбира се!

Песните в „Erdentempel“:
1. Ankunft
2. Was Lange Währt
3. Waldschrein
4. Karawane
5. Uns’rer Flöten Klang
6. Freiflug
7. Heavy Chill
8. Wirtshaus Gaudi
9. Stein Meiner Ahnen
10. Wellengang
11. Apokalypse
12. The Unknown Episode

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото