DELIRIUM X TREMENS и RISE OF TYRANTS съпорт на INCANTATION

INCANTATIONИталианската дет метъл банда DELIRIUM X TREMENS и сънародниците им от дет/груув проекта RISE OF TYRANTS ще подгряват американските дет класици INCANTATION в Русе, които ще забият в града по покана на метъл клуб Legacy“. Концертът ще бъде в залата на Военния клуб, в Летния театър. Скоро ще бъде обявена информация за цената на билетите, както и началния час на екстремната нощ.

INCANTATION идват на Балканите за два специални концерта. Освен на 5-ти ноември в Русе, дет зверовете ще свирят и в румънската столица на 6-ти ноември. През октомври американските пионери са на съвместно турне в САЩ с други легенди на дет сцената MALEVOLENT CREATION, като с тази обиколка двете групи отбелязват 25 години брутализъм!

През ноември INCANTATION пристигат в Европа само за три концерта – участие на фестивала „Nuclear War Now!“ в Берлин, както и за датите в Русе и Букурещ.

Клип на INCANTATION по повод 25-годишнината:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото