DARK ANGEL отпадат от Keep It True ХVІІ

След като изненадващо беше обявено участието на групата в изданието на  фестивала Keep It True през 2014г., започна поредица от противоречиви твърдения и слухове относно евентуалния реюниън на бандата  и състава, в който ще бъде. В края на краищата организаторите на фестивала решават да прекратят  участието на групата и дават следното изявление:

„Здравейте приятели, напоследък имаше много сътресения около реюниъна на Dark Angel и тяхното участие във фестивала Keep It True. В момента изглежда има две отделни секции в бандата – от една страна  Don Doty и Eric Meyer, а от друга Gene Hoglan и Jim Durkin, които се борят помежду си почти ежедневно относно това, кои са истинските Dark Angel. Ние наблюдавахме спокойно това  и се надявахме, че всичко ще бъде разрешено, но както изглежда все още няма удовлетворяващо решение за никого. Keep It True отстоява от много години честността и доверието и ние се боим, че действията около реюниъна на Dark Angel могат да навредят на доброто име на фестивала. Затова ние решихме, че никоя версия на Dark Angel няма да участва във фестивала Keep It True 2014.  Ние не искаме да бъдем в средата на битка, на която не и се вижда краят. Надяваме се всички да разберете нашето решение и сме убедени, че някои от вас ще бъдат разочаровани, но за нас това е единствения правилен начин. Сега ще търсим друг хедлайнер за събота.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото