RAMPART с нов албум и нов официален сайт

RAMPART разкриха обложката на новия си албум, който ще излезе до края на годината. Заглавието “Завера” е избрано, освен поради българските текстове в изданието, и като израз на стремежите на група от българския ъндърграунд. Около 400 имена на български метъл фенове, които подкрепиха групата за участие в германския фестивал “Queens of Metal”, са включени в неговия буклет.

RAMPART стартираха и нова официална страница в Интернет (http://www.rampartmetal.com), ориентирана към това, да е не само сбор от информация, а и да е приятна за посетителя. Сайтът е дело на Стефан Стоянов “Мамбо”. На него е достъпна информация за изданията на RAMPART, за сборните дискове, в които групата участва, множество отзиви (ревюта, интервюта и концертни репортажи) на български и чуждестранни музикални медии, минали и предстоящи участия, новини, текстове на песни, снимки,  аудио и видеоматериали.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото