CULT OF LUNA с ново EP

Шведските пост-метъл / слъдж легенди Cult Of Luna ще издадат ново EP. То ще се нарича „The Raging River“ и ще излезе на бял свят на 5-ти февруари 2021-ва година чрез Red Creek Recordings.

Изданието ще включва пет песни, както следва:

01. Three Bridges
02. What I Leave Behind
03. Inside Of A Dream (Feat. Mark Lanegan / Screaming Trees)
04. I Remember
05. Wave After Wave

Китаристът и вокалист Johannes Persson коментира: „The Raging River“ е по-скоро мост. Средна точка, която трябва да бъде пресечена, за да завършим това, което започнахме с „A Dawn To Fear“. Албумът е продължение на процеса на писане и творческо мислене, което ни водеше в последните няколко години.

Това беше интересен и интроспективен начин на работа, бивайки водени от инстинкта ни, а след това да определим накъде ни води той. Но това пътешествие не бе само линейно, някои от неговите аспекти очевидно са кръгови.

Фенове сме на Mark Lanegan от много години. Така, през 2005-та, когато написахме песента „And With Her Came The Birds“, си мислихме за неговия глас, като работното заглавие бе „The Lanegan Song“. Но тогава бяхме на не много над 20-годишна възраст и липсата на самоувереност ни спря да се осмелим да го помолим да участва. Слушайки гласа му в „Inside A Dream“ е нищо повече от усещане, че живеем в мечта.“

Албумът ще излезе във формат на плоча и дигипак диск.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото