Vogg (Decapitated), Иван и Никола (Partytrip Bros) и Therion във „Фрактура“

Vasko & Vogg_Decapitated На 30 декември (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на In Flames, Powerwolf, Nothing More и Arch Enemy.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Vogg (Decapitated) и ще ви срещнем отблизо с Иван и Никола от Partytrip Bros. В шоуто ще бъде излъчен концерт на Bon Jovi и репортаж от швейцарския фестивал “Greenfield 2018”. Освен това, ще си припомним какви истории разказaха Therion за родните фенове.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Alice Cooper, David Garrett ще прави кавър на The Verve, класическата песен ще бъде на Scorpions, в “Exotic“ ще бъдат представени Radwimps, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Sabaton в България през 2009 година. Клипове и концертни изпълнения на Disturbed, BillyBio и Born of Osiris също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото