CREMATORY отпадат от ARTmania, идват EQUILIBRIUM

Тазгодишното издание на фестивала ARTmania в Сибиу, Румъния ще се проведе от 4 до 10 август. Имената, които фишът побира това лято, включват Rage, Therion, Eluveitie, българите Wartime, Diary of dreams, Tides from nebula и др.

За съжаление на фенбазата на Crematory, поради лични проблеми на китариста Matthias Hechler, участието на групата в т.нар. „Вампирски ден“ се отменя. Феновете не бива да се отчайват, защото организаторите обещават да ги видим в лайн ъп-а за юбилейното 10-годишно издание на ARTmania през 2015г.

На тяхно място идват фолк метълите Equilibrium, които ще представят актуалния си студиен албум “Erdentempel” и подновения си състав. Това прави немците втората фолк банда на ARTmania 2014 след швейцарските им колеги Eluveitie.

Концертите ще започват в 16ч. и ще привършват някъле около 2ч. след полунощ. В рамките на фестивалните дни организаторите са се погрижили и за развлеченията на гостите, организирайки филмови забавления, музейни разходки, както и цял екип културни гидове, PR-и и центрове за връзки с обществеността. Концертите на площада ще бъдат със свободен вход; могат да се закупят комбинирани или еднодневни билети онлайн или на място.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото