COCKLUSH изгониха вокалиста си

Цанко Тошев (ex-Cocklush)

Плевенската горграйнд банда Cocklush остава без вокалист! Това е вследствие изгонването на досегашния им такъв Цанко Тошев.

Ето и изявлението, което дадоха Cocklush:

С най-голямо удоволствие ви съобщаваме, че за предстоящите концерти на групата, които са на 27 Април 2013 в Плевен и 30 Април 2013 в Пловдив за промоцията на новия албум на FECAL BODY INCORPORATED – Brown Love, ще се изявим с нов вокалист – Пламен Татарлиев  (FECAL BODY INCORPORATED). Раздялата с досегашния вокал на бандата Цанко Тошев е неизбежна и неотложна, поради необяснимото за нас държание на горепосоченото лице по време на концерти, репетиции и дори в ситуации, които не са свързани с хобито ни. Групата се разграничава от това държание и се извинява на всеки един фен, засегнат от бившия вече вокал. Надяваме се както ние, така и вие  да сте довилни от прочетеното.

 1. #1 написан от ГорГрайндче (преди 7 години)

  Не сме доволни ! Без него групата няма да е същата… Реших да посетя концерта в Пловдив заради Cocklush, а сега ми убихте желанието !

 2. #2 написан от Бивш фен (преди 7 години)

  Заслужи си го – получи си го. Дейба нещастника. Видя малко свят и слава и вече носа му с клечка се не стига. И преди си беше гъс ама стана нетърпим дори и за най-близките си

 3. #3 написан от нито бивш нито бъдещ фен (преди 7 години)

  каква слава бе….

 4. #4 написан от DeadMistress (преди 7 години)

  Жалко наистина. Мноого добре грухти! Не го познавах що за човек е, но явно бая е сгафил, за да се стигне до изогване, че чак и такова съобщение от бандата..

 5. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 6. Коментари за тази публикация
В началото