Зов за помощ от Пламен Богоев – Бандата

пламен богоев - бандатаКъм редакцията на Metal Hangar 18 се обърнаха с молба за помощ и тъй като всекиму може да се случи да изпадне в нужда, споделяме с вас този апел.

Пламен Богоев, наш приятел и познат, има нужда от средства за лечение на тежка травма, причинена от катастрофа, претърпяна преди известно време.
Операцията, тежка и сложна, е насрочена за средата на февруари в Германия. Средствата, необходими за операцията са в размер на 70 000 лева, а досега събраните са около 40 000 лева.
При неуспех на кампанията на Пламен ще се наложи да чака минимум година за уговаряне на нова дата за лечение, което от своя страна може да доведе до фатални последствия.

Ние, група Cocklush, призовавамe всички членове на български групи, с които сме делили една сцена, тези с които не сме, фенове на рок и метъл музиката в България, нека всички заедно дарим надежда на Пламен. Всеки може да дари пари в неговата лична сметка:
Банка: Уникредит БулБанк
Сметка №:BG58UNCR96600029158903
Титуляр: Пламен Петров Богоев

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото