CENTER с концерт в Jet Rock Club

Последният петък на юни (28-ми) връхлита с пясъчна буря от рифове и хладно-сини вълни психеделия на почитателите на инструменталния рок на сцената на столичния Jet Rock Club (ситуиран на бул. Ген. Тотлебен 38).
Center ще излязат за първи път пред публика след успешното представяне на дебютния си албум през април. Бандата оново ще удари парчетата от Center of Gravity, но ще предложи на аудиторията няколко нови композиции, изпълнени с обем, атмосфера и абразивни китари.
Вечерта ще бъде по-натоварена за властелина на дебелите струни Николай Славов, който ще се качи на сцената по-рано, за да забие и със Sativa. Групата излиза за втори път пред публика, без да се притеснява да свири изцяло авторски и изцяло инструментални парчета.
Присъствието се оценява на една червена банкнота в цифрата 5 върху нея. Вратите на Jet Rock Club са отворени след 20.00 часа, а совалката излита час по-късно.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото