CANNABIS CORPSE с ново парче от предстоящия си албум

   Дет метълите CANNABIS CORPSE пуснаха за свободно слушане още една песен от предстоящия си запис „Left Hand Pass“, който ще излезе на 8ми септември чрез Season Of Mist. Тракът се казва „In Dank Purity“ и може да му се насладите по-долу.


Списък с парчетата от „Left Hand Pass“:

01. The 420th Crusade
02. In Dank Purity
03. Final Exhalation
04. Chronic Breed
05. In Battle There Is No Pot
06. Grass Obliteration
07. Left Hand Pass
08. Effigy of the Forgetful
09. Papyrus Containing the Spell to Protect Its Possessor Against Attacks From He Who Is In the Bong Water
10. The Fiends That Come To Steal the Weed of the Deceased

cannabis corpse

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото