Cannabis Corpse – „Beneath Grow Lights Thou Shall Rise“ през юли

Cannabis Corpse – олдскул дет метъл бандата, кавърираща имената на албумите и песните на Cannibal Corpse, завършиха работа по новия си албум – „Beneath Grow Lights Thou Shall Rise„. Той ще бъде издаден на 12 юли чрез Tankcrimes. В състава на групата са двамата братя Philip „Landphil“ Hall (бас) от Municipal Waste и Josh „HallHammer“ Hall (барабани).
В албума те са се осмелили да покажат уважението си и към други величия на дет метъла – Morbid Angel и Deicide. Заглавията продължават да са забавни интерпретации на класиките от рода на „Lunatic of Pot’s Creation“ и „Immortal Pipes„. Но не се залъгвайте – Cannabis Corpse са сериозна банда и музиката им е истинска наслада за олдскул дет метъл феновете.
Beneath Grow Lights Thou Shall Rise“ е миксиран от небезизвестния Erik Rutan в Mana Studios и мастериран от Alan Douches в West Side Music. Записите са осъществени в собственото студио на групата.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото