Промоция на албума на Shambless „Menra Eneidalen“

Arvels

Arvels

Промоцията на албума на Shambless се състоя в бар After Art на 20/03/2011, едно непознато за мен място, намиращо се до централните хали. Още в влизането ме посрещна усмихнат, висок младеж, който ме въведе в заведението. Атмосферата бе доста приятна и подсилена от групи като Storm, Isengard и самите Shambless, разбира се . На видеостената вървяха многобройни снимки на гори и планини, които са били обработени от Hadelfar предния ден и сякаш се движеха в тон с музиката.

Звукът беше перфектен и не много силен, което позволяваше на присъстващите да поговорят на спокойствие с членовете на групата. Имаше мърч, включващ всички досега издадени албуми на Shambless + няколко различни вида тениски и значки.

Гостите бяха главно приятели на музикантите, аз и Torden. Такава е била и пъроначалната идея, както ми сподели Hadelfar. Когато пристигна и Arvels, официално бе пуснат новия Menra Eneidalen, след което ни зарадваха и с някои идеи и записи, които най-вероятно ще бъдат включени в следващия албум. Като цяло една спокойна вечер, прекарана в елфическия свят на Shambless.

На този български проект би трябвало да се обърне по-специално внимание, музиката, която създават е уникална за България, затова и очаквайте скоро ексклузивно интервю с главния елф Arvels, както и ревю на Menra Eneidalen.

  1. #1 написан от DeadMistress (преди 12 години)

    Просто прекрасно ! В момента още повече съжалявам , че не успях да съм там ! 🙁

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото