Новият албум на Agnostic Front песен по песен, част 3

Agnostic Front

Agnostic Front

Малко по-малко от три седмици остават до издаването на „My Life, My Way“ – новият албум на нюйоркските хардкор легенди Agnostic Front. Техният фронтмен – Roger Miret – реши да хвърли малко светлина върху него песен по песен. Ето и последните 5 песни:

1. The Sacrifice – песен за онези, които са направили жертва, по един или друг начин, за да можем ние да живеем в по-добър свят днес. Никога няма да ги забравим!

2. A Mi Manera – това е заглавната ни песен за латино хардкор сцената! Аз съм с испанско потекло и искам да поакжа на моите хора, че ги уважавам за това, че се справят с трудностите!

3. Your Worst Enemy – саморазрушението е това, което най-добре описва тази песен. Да вземаш грешни решения и да обвиняваш за това другите. Всеки само определя съдбата си. Не ставай най-големия си враг!

4. Empty Dreams – всеки по някое време в живота си е бил разочарован по един или друг начин. В песента се разказва за това да видиш как се разпада всичко, в което си вложил целият си живот! Нещо, на което трудно се устоява.

5. Time Has Come – в края на албума обсъждаме преодоляването на всички препятствия, които животът е изправял пред нас. Дойде нашето време!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото