BRIAN MAY и KERRY ELLIS превземат София само след ден

B.May-K.EllisОстава само ден до дългоочаквания концерт на Брайън Мей и Кери Елис. Легендарният китарист на Queen и звездата на Бродуей и Уест Енд са за първи път на турне в Източна Европа и една от спирките в него ще бъде в София. На концерта в зала 1 на НДК ще се насладим на нови версии на популярни хитове на Queen, Beatles, Kansas, любими класики на двамата изпълнители, включително и общата им песен “One Voice”.

Брайън Мей и Кери Елис пристигат у нас веднага след концерта си в Букурещ на 14 март. Легендарният китарист ще бъде за първи път в България и няма търпение да разгледа София. Той пристига у нас ден преди концерта си и ще вечеря в изискан ресторант. Като истински вегетарианец, Брайън ще наблегне на зеленчуците и разнообразна селекция от сирена, като задължително храните не трябва да са прекалено солени и пикантни. Освен това държи да опита хубаво българско бяло и червено вино.

Двамата с Кери ще имат самостоятелни и комфортни гримьорни, аранжирани с огромни огледала. Те трябва да бъдат заредени с различни видове чай, пресни плодове и минерална вода. В специално обособената кетъринг зона за тях ще има различни видове печени зеленчуци, плата сирена, хумус, вегетариански сандвичи и предястия. Елис ще бъде придружена по време на престоя си у нас от двете си деца, които са винаги с нея по време на пътуванията й.

Входовете на зала 1 на НДК в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Няма да има подгряващи изпълнители, а музикалният тандем се очаква да излезе пред публиката точно в 20:00 ч. С тях на сцената ще се качи и кийбордиста Джеф Лийч, който винаги придружава звездите по време на турне.

Ограничени количества билети за концерта на Брайън Мей и Кери Елис на цени от 50 до 120 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото