Brian „Head“ Welch: “Новият ни албум ще излезе през есента на следващата година.“

 В скорошно интервю, Brian Head Welch сподели, че групата очаква новия им албум да излезе през есента на следващата година. По-долу, може да прочетете и какво точно сподели Head относно следващия албум на KORN.

 Трябва да си вземем малко почивка, да изчезнем за малко. Ние никога не изчезваме за по-дълъг период от време. Искам да кажа, че аз напуснах групата през 2005-та… Затова. Знаете ли какво? KORN никога не са изчезвали. Те винаги, винаги са тук. И така, аз, напуснах. [Смее се]. Този влак трябва да спре, човече. Изморен съм. Но ще си вземем малко почивка и след това, догодина ще се завърнем с гръм и трясък.“
 Аз и Munky спряхме да свирим заедно за осем години, когато си тръгнах. Направихме последния албум “The Paradigm Shift“, и просто се сработихме. Беше страхотно. Но лично за мен, ние отново свикнахме един с друг и новият албум ще бъде фокусиран върху китарите. Ще бъде малко повечко техничен за албум на KORN. Затова си мисля, че… Ние сме точно там, където искаме да бъдем като китарни братя.
 Новата ни музика е по-тежка от това, което сте чували от KORN в последно време. Просто, първите стъпки, са доказателство за мен. Турнето със SLIPKNOT миналата година, вдъхнови и напомни на всеки в групата, като какви започнаха KORN.

Brian ''Head'' Welch

  1. #1 написан от Poke (преди 3 години)

    Супер, нямам търпение!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото