BLOODHOUND GANG със специална техника и мощен звук утре

Остава ден до концерта на BLOODHOUND GANG в София! Самата група е от миналата седмица в града и се готви за взривяващото шоу на 23 юли, вторник, в Маймунарника.  Екипът и самите членове на бандата се подготвят ежедневно за самото представление и със сигурност зрелището ще си заслужава.

Тъй като се очаква концертът на BLOODHOUND GANG да бъде най-мащабното събитие в историята на Маймунарника, компанията Stagemasters се е ангажирала да оборудва допълнително самия клуб с по-мощна и качествена озвучителна техника и повече светлина. Системата се нарича „d&b audiotechnik“, V-серия. На практика това е първата по рода си висококачествена line array система в България, с кристален саунд. Произвежда се в Германия. С уникален акустично-кардиоиден дизайн на субуферите. Техниката е отскоро у нас и този лайв ще бъде от първите, по време на които публиката ще може да се увери в качествата й. Ще бъдат добавени и допълнителни светлинни ефекти.

С цел повече комфорт и безпроблемен достъп, на 23 юли в Маймунарника ще бъде въведен специален пропусквателен режим. За обслужването на посетителите ще бъдат обособени цели четири входа, разпределени според това дали билетите са закупени предварително или на място. Поради очакваната натовареност на входа и избягване на излишни струпвания, само за този концерт се забранява многократното влизане и излизане от клуба, освен по уважителни причини и спешни нужди. Няма да се допуска внасянето на професионална фото-техника. Присъствието на лица под 18 години е възможно само в компанията на легитимен придружител, попълнил съответната декларация.  Вратите на Маймунарника ще отворят в 19:30 ч. Piranha излизат на сцената в 20:15, а самите  BLOODHOUND GANG в 21:15 ч.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и място. Каси – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit, както и в самия клуб Маймунарника. Препоръчва се своевременното закупуване на билети – броят им е ограничен!

Концертът на BLOODHOUND GANG се организира от клубовете Строежа и 4 стаи, с приятелското рамо на Jack Daniel’s.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото