Благотворителен мото-рок фестивал „Побит Камък“ 2014

За пета поредна година моторджиите от клуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ – Нови хан, се стягат за здрав купон. В периода 04-06 Юли 2014г. в красивите гори и поляни на
природен парк „Побит Камък“ – на 20км. от центъра на София посока Пловдив, след с. Нови хан, ще се състои Петият Благотворителен Мото-РОК Фестивал „ПОБИТ КАМЪК – 2014“, на който ще разтърсят земята групите:

КОНКУРЕНТ
ОБРАТЕН ЕФЕКТ
ВЛАДИ ТОТЕВ (трибют на ЩУРЦИТЕ)
ВУЛГАР БУЛГАР (трибют на PANTERA)
ROCKA ROLLA (трибют на SCORPIONS)
KROSSFIRE
ROCK BULL
ИЗОМРУД
ШУМ
и др.

На голямата сцена на Калашниците ще бъдат проведени и множество забавни игри с награден фонд, подготвят се огнено шоу и пищна заря.

На терена ще се предлагат всякакви кулинарни глезотии от кетъринга, както и алкохолни и безалкохолни напитки. По време на фестивала ще имате възможност да използвате безплатен безжичен интернет и др.

За първа година мероприятието ще бъде подкрепено от най-новия и най-модерния рок клуб в София – JOY STATION, в който за една година забиха огромен брой български и международни звезди.

Със провеждането на Фестивала, „КАЛАШНИЦИТЕ“ смятат да помогнат на дете, нуждаещо се от средства за лечението си от Детска Церебрална Парализа. То се казва Кристина Петрова (Криси) и е на 8г. от гр. Елин Пелин.

Входът за фестивала е 5лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото