Благотворителен концерт „В парка“

благотворителенконцерт18042019

На 18-и април 2019 г. в Зала за събития „В парка“, разположена в малкото НДК над кино Люмиер, ще се проведе благотворителен концерт арт-базар „ДарТворение за достоен живот на Коко и Веси“. В него участие ще вземат P.I.F., Oratnitza, Васко Кръпката, виртуозът Милко Милков, Lilian, The back door men, Клуб за български народни танци “Луди, млади и игриви“, Виолета Златарева. Водещ – Яна Караманова. Прекрасните дами от „Екип Лайкучка“ ще ви улеснят в избора на подарък за предстоящите празници и ще ви изумят с чудните си ръкоделия. Всички средства събрани на събитието ще отидат в подкрепа на Коко – прекрасен 8-годишен малчуган със 100%-ов шанс за възстановяване от рядка форма на ДЦП (детска церебрална парализа) и Весела Витанова – дългогодишен преподавател и пионер във Валдорската педагогика по нашите земи, която страда от рак в напреднал стадий.

Елате, за да се забавляваме и да спасим два живота заедно!

Начало – 19:30 ч.
Вход – 12 лв.

п.п. Ако желаете да се включите в арт-базара и да дарите нещо свое за Каузата, можете да изпратите на адрес: гр. София, кв. Панчарево, офис Еконт, тел 0879 513 334 на името на Аделина Банакиева.

За повече информация – https://www.facebook.com/events/2817261191831482/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото