DER DUDELGEIST, SHAMBLESS и FANFAR със специален концерт

DER DUDELGEIST, SHAMBLESS и FANFARНа 21 май, сцената на клуб Live & Loud, ще бъде споделена от три на пръв поглед различни проекта. Обединени от любовта си към мистиката на средновековната музика, DER DUDELGEIST, SHAMBLESS и FANFAR, ще изнесат специален лайф, чиито рамки се простират от атмосферичен фолклор до тежкия тъмен метъл.

FANFAR e нов, страничен проект на Arvelss от Shambless. Напълно изчистен от метъл влиянията на основната му банда, Fanfar пресъздава древния свят на Скандинавия, ползвайки изразните средства на атмосферичния pagan-folk. Епика, мистика и рутиално звучене, се преплитат със студения вятър на далечния Север. Всичко това подплътено с текстове написани на Исландски (Старонорвежки). Нещо повече – дебюта на Fanfar на сцена съвпада и с промоцията на първия албум на проекта. Желаещите ще могат да се сдобият с диск, който ще се предлага на концерта.

DER DUDELGEIST ще ни пренесат в епохата на Средновековието.Тяхната музика е интерпретация на европейския фолклор, а членовете на този проект участват в утвърдени имена на родната сцена като Irfan, Kayno Yesno Slonce, Ambient Folklore и Eriney, така че очакванията за качество са напълно оправдани.

SHAMBLESS са екстремното име на вечерта. Музиката на бандата обединява тежкия, тъмен метъл със фентъзи атмосфера и изчистена концепция , базирана на далечен елфически свят. За почитателите на
родната екстремна сцена, Shambless са познато и обичано име, с четири албума зад гърба си и множество концертни изяви.

Дата:21.05.2016
Начало: 20.30
Вход: 7 лв.
Място: клуб Live & Loud, ул. Позитано 8, гр.София

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото