WOPS с концерти в София, Ямбол и Севлиево преди студийна подготовка

WOPS & Mirror Sf landscapeСофиянците от WOPS обявиха три предстоящи концерта за април. За две от датите те ще са съпорт на турнето на MIRROR, което ще продължи до месец май. Като част от турнето WOPS ще свирят за първи път в Севлиево, в добре познатия ни Кафе Театър. Веднага след това момчета отиват в Ямбол на 13 април, където отново ще стъпят за първи път на местна сцена. Там съпортът ще е представен от Masurski, който ни е познат като половината от хип-хоп дуетът Silent City. WOPS и Silent City издадоха общото парче „Свобода“, към което се включи и Мария Маринова. Това парче бе резултат от няколко успешни концерти между представителите на двете сцени и е включено в EP-то на WOPS от 2017 г.

Събитията, които предстоят:

11.04София – Mirror & WOPS – клуб „Live&Load“

12.04Севлиево – Mirror & WOPS – клуб „Кафе Театър“

13.04Ямбол – WOPS & Masurski – клуб „American“

Непосредствено след концертите WOPS започват подготовка за следващото си студийно издание, около което все още няма информация. В летния си фестивален сет миналата година момчетата представиха две нови парчета – Death By Arcade Machine и Rewind. Очакваме повече информация идните месеци.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото