Blackie Lawless под въпрос дали ще завърши турнето на W.A.S.P.

Blackie Lawless съобщи подробно за здравословните си проблеми, които го съпътстват по време на турнето „40th Anniversary World Tour“.
Чувствам, че е настъпил моментът да разгледаме това, което се е превърнало в продължаваща ситуация тук в Европа за „40th Anniversary World Tour“. За много от вас стана ясно, че или гледайки предаванията на живо, или в YouTube, има нещо нередно физически с мен. Има. Направих всичко по силите си, за да го скрия, но има моменти по време на много от представленията болката е непосилна и след това става невъзможно да се прикрие.
От около 3 седмици правих тези европейски представления с дискова херния в кръста. За онези, които смятат, че това по някакъв начин е свързано с възрастта, уверявам ви, че не е така. Това е продължаваща ситуация, произтичаща от момента, когато счупих крака си преди 10 години.
Почивката е едно от най-често срещаните предписания за наранявания като това. Но това турне претърпя отлагане след отлагане. Никога повече няма да има „40th Anniversary Tour“.

Казах на докторите, групата и екипа, че ако мога да издържа, излизам! Освен това знаех, че феновете никога няма да могат да разберат защо просто съм си тръгнал по средата на такова турне. И така, сега дойде моментът да ви кажа какво са направили тези доктори, моята група и моя екип, за да ме подготвят ВСЯКА ВЕЧЕР да завърша това турне. Имаше няколко нощи в това турне след концертите, в които не можех да ходя отново до следващия ден.
След приключването на ЯМР беше установено, че ще имам нужда от серия от спинални инжекции, наречени „епидурални“. Това са сложни инжекции, които изискват пациентът да бъде в болница или хирургичен център, за да ги получи. Причината за това е, че ако някоя от инжекциите отиде директно до гръбначния мозък, пациентът може да бъде парализиран.

Така че сега, ако изглежда, че не съм съвсем себе си на сцената, надявам се, че ще разберете по-добре. Получих всички уверения от нашите лекари тук в Европа и в Лос Анджелис, че ще съм добре за предстоящото турне в САЩ. Аз съм воин и се гордея, че съм такъв.

Пожелаваме на Blackie да издържи и да се възстанови напълно. Все пак една от датите от турнето минава и през България.

 1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

  Един от любимите ми фронтмени на една от любимите ми банди.
  Но за съжаление от години се виждаше,че Блеки има здравословни проблеми.И за мое огромно съжаление те се отразяват и на вокалите му…
  За това от десетина години,че и повече голяма част от тях се поемат и от другите от бандата.Не говоря за бекинг вокалите,а дори и за част от водещите партии…
  Пожелавам на Блеки възможно най-пълноценно възстановяване…
  Той отдавна е икона в света на Музиката…Велик Човек от Могъща Банда…

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото