Билетите за концерта на LA OTRACINA и KADAVAR са вече в продажба

Група Balkhara, които организират концерта с подкрепата на фензина Rawk’n’Roll, съобщават, че билети за шоуто вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в страната на цена 12 лева. В деня на концерта цената им става 15 лева.

 La Otracina (САЩ), Kadavar (Германия) и Balkhara (България) ще забият заедно на 20 май в малката зала на столичния клуб Mixtape 5.

 La Otracina са сайкъделик метъл трио от Бруклин, повлияно от psychedelic и krautrock сцената на 60-те и 70-те години. Дебютният им албум от 2010 “Reality Has Got to Die” получава високи оценки от специализираните медии (8/10 в Decibel, седма позиция в топ 10 за 2010 на Baltimore City Paper), а концертните изпълнения на бандата получават възторжени отзиви. La Otracina свириха за пръв път в Европа не къде да е, а на култовия стоунър/дуум/метъл фестивал Roadburn в Тилбург, Холандия на 12 април тази година. Тук можете да видите и чуете какво ни очаква на 20 май.

 Kadavar са класическо стоунър/дуум трио, което гърми в традициите на 70-тарския тежък рок и групи като Black Sabbath, Pentagram и Captain Beyond. Берлинчани издадоха едноименния си дебют тази година и той им отвори пътя към немското издание на Desertfest през април и гарантира почетното място като съпорт на La Otracina в първото европейско турне на американците. Вижте клипът към “Creature Of The Demon” от албума на Kadavar.

 Balkhara тръгват през 2010 и за двете години от създаването си вече имат няколко силни клубни концерта с групикатоCenter и Soundprophet. В музиката им ясно личат влияния от хеви и дуум рока на 80-те години. Дебютният албум на Balkhara “Crest” ще излезе в близките месеци.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото