artificial-cometПънк и хип-хоп в едно.

Кога: 19 май 2018 (събота); 19:00
Къде: Фабрика Автономия, ул. Цар Самул 149 (сградата във вътрешния двор)
Вход: Свободно дарение*

* Събитието няма обявен вход, билети и подобни. Свободно дарение обаче не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки, който споделя ценностите ни, е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групата. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение. Всички събрани средства подпомагат бандата!

На 19 май (събота)  представят новия си албум Punk for the masses, излязал в края на миналата година. Ветераните на русенската ъндърграунд сцена не спират да развиват стила си и да ни поднасят качествено и авангардено съдържание на музиката и посланията в песните си.
Можете да ги чуете тук.

Със сайдкик от острието на социалния бг хип хоп El Freegano, този лайф се превръща в събитие, което не е за изпускане.
Можете да го чуете тук.

Третата банда е ПЕРДАХ от Русе.

„Всичко започна много отдавна в главите на Асен и Стилиян. Името Пердах се роди още тогава, но събитията ни събраха в репетиционната през 2014та, заедно с Дилянски. Мина известно време, в което свирихме без бас, направихме няколко песни, концерт и една голяма пауза. Две години по-късно си намерихме басист в лицето на Денис и започнахме отново да свирим. През 2017-та се наложи Младен да замества Стилиян на барабаните за известен период, който продължава и до днес.“