Yuimetal остава част от BABYMETAL

babymetal_2017_insta

Представител от американския мениджмънт на японската поп-метъл сензация BABYMETAL е потвърдил, че Yui Mizuno „Yuimetal“ остава част от групата.

Yuimetal не взе участие в първите два концерта от текущото турне на BABYMETAL в САЩ. Suzuka Nakamoto „Su-Metal“ и Moa Kikuchi „Moametal“, излязоха сами на сцената, съпровождани от още две танцьорки. Допълнително масло в огъня наля и излезлият съвсем наскоро нов клип на японките „Distortion“, в който не присъства нито една от тях.

Представителка на групата чрез 5B Artist Management е направила изявление, в което обяснява създалата се ситуация:

„Yuimetal остава част от BABYMETAL независимо, че отсъства от текущото турне в САЩ. Има нов сюжет за бъдещото развитие на групата, който в момента се развива. Историята беше променена. Това беше в основата на видеото ‘Metal Resistance Episode 7: The Revelation’. Седемте фигури в бомбастичния клип представляват нова ера за групата с добавяне на нови герои. Кои са Седемте, кога, къде и как ще бъде разкрито в процеса на разгръщане на концепцията.“

Феновете на групата може би си спомнят, че през декември миналата година Yuimetal отново пропусна участия с BABYMETAL заради заболяване. За момента горните коментари не дават ясна представа какво наистина се случва с любимата на публиката Yuimetal, но за сметка на това дават огромно поле за спекулации относно следващата важна стъпка в развитието на вече не съвсем „baby“ групата.

Освен настоящото турне в САЩ на групата ѝ предстоят и участия в Европа на някои от големите летни фестивали като немските “Rock Am Ring” и “Rock Im Park” и британският “Download”.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото