ANTROPOMORPHIA са готови с първия си видеоклип

Холандските дет метъл крале AntropomorphiA тъкмо са приключили със снимките на видеоклипа към новата си песен “Psuchagogia”. Кадрите са заснети в Лайпциг, Германия, като режисьор е добре познатият видео продуцент Maurice Swinkels.

Ferry Damen (вокал, китара) коментира:

Говорихме си за снимане на видео за “Psuchagogia” преди няколко месеца и решихме да викнем Maurice Swinkels от Younique Film да визуализира парчето. Казах на Maurice някои от идеите, които имах, като за „увод” и той дойде с предложение за чудесна локация в Източна Германия, където щеше да е перфектно да документираме тази толкова притеснителна и мрачна приказка. Заснехме видеото на 8-ми септември, като по време на снимките навлязохме дълбоко в ужасната приказка, която искахме да разкажем. Това е нашето първо видео и мога да кажа, че сме силно развълнувани от това, което се получи!

Видеото ще бъде показано преди издаването на албума “Evangelivm Nekromantia” на 19 октомври.

Ето го и траклиста на “Evangelivm Nekromantia”:

01. Intro
02. Nekrophilian Mass
03. The Mourned and the Macabre
04. Debauchery in Putrefaction
05. Anointment by Sin
06. Fleisch
07. Impure Desecration
08. Psuchagogia
09. Nekrosophia
10. Evangelivm Nekromantia

Повече информация за това кои са AntropomorphiA ще намерите ТУК.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото